Dus (dag 1)

door jasperina@hotmail.com

Een goed begin is het halve werk. Socrates heeft inmiddels mijn hoofd verlaten en met hem alle reden waarom ik op zondag plannen maak die op maandag starten. Een maandag met een wekker om half zeven, a day at the office (klinkt zo lekker) en een ouderavond van middelste (met daartussenin een sprintje van kantoor naar huis naar school). Ik zit nét. Of eigenlijk al een halfuur, met een verlaat diner (pita broodje kaas en matze vlokfeest) naar een knipperende cursor te kijken. Want verdórie, dag 1 van mijn (zelfbedachte en verder door niemand opgelegde) blogathon.

Leuk.
En nu al leerzaam.

Dat plannen sneller zijn bedacht dan uitgevoerd. Dat dingen op zondag makkelijker lijken dan ze op maandag zijn. Dat het waarschijnlijk is dat ik vanavond later op bed lig dan normaal. En dat ik Jantje nu al hoor grinniken op het bankje waar gisteren Socrates nog zat.

Een blogathon is als een stapel pannenkoeken.
De eerste mislukt altijd een beetje.

Thank god voor Loesje
0 Reactie
0

Laat een reactie achter

Dagelijkse Dingen maakt gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het verzamelen en analyseren van statistieken. OK