Een beetje geluk, een beetje gemis…

door Dagelijkse Dingen

En dan slaat het toe. Verongelijkt na drie heerlijke weken vakantie. Drie weken van tijd, aandacht en genieten van zon, zee en vooral mijn vier allerliefsten. Vakantieblues. Terwijl mijn neus nog roodverbrand is, denk ik ‘een week geleden rond deze tijd…’ Ik zet de foto’s van mijn toestel en telefoontje op mijn appel en kan een glimlach niet onderdrukken. De mooie blauwe Griekse zee, de meiden met hun neus in de Donald Duck op hun gekleurde strandbedjes, de bommetjes van kleine man in het zwembad, de dagelijkse frappé, het mooie Parga en ons vaste restaurantje. Nog twee dagen vakantie, spreek ik mezelf bemoedigend toe. En de zon schijnt. Maar vandaag brengen we de meiden weg. Heerlijk, want ze hebben nog drie weken vakantie samen met hun moeder, stiefvader en twee zussen. Voor ons zal het wennen zijn na drie weken samen. Ik hoor kleine man nu al vragen: waarom? 

Vakantieblues. Geluk en verdriet in één woord samengevat. Geluk én tegelijkertijd gemis om wat was
Het mooie Vrachos Beach zit in ons hart. 
0 Reactie
0

Laat een reactie achter

Dagelijkse Dingen maakt gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het verzamelen en analyseren van statistieken. OK