Een HART hoofd

door Dagelijkse Dingen

Mijn hoofd en hart praten niet met elkaar. Ze zijn het oneens. Mijn hart voelt iets en mijn hoofd heeft verongelijkt haar armen over elkaar geslagen en een zuinig mondje getrokken. Mijn hoofd is verstandig. Maar mijn hart bonkt er koppig tegenin en heeft inmiddels ook steun gekregen van mijn buik. Mijn onderbuik om precies te zijn. Die twee voelen van alles. Mijn hoofd probeert het in de wind te slaan, te sussen en te bedaren. Mijn hoofd is bang. Maar mijn hart kan de hele wereld aan. Ze weet echter best dat ze het niet zonder mijn hoofd kan. Maar wie gaat aan wie toegeven deze keer. Volg ik mijn hart? Of laat ik mijn hoofd mijn hart sussen? Of beter nog kan ik ze met elkaar verzoenen. Door de juiste keuze…

1 Reactie
0

1 Reactie

Anoniem 03/04/2012 - 20:13

Volgens mij hebben ze samen de juiste beslissing genomen he?

X Wendy.

Antwoord

Laat een reactie achter

Dagelijkse Dingen maakt gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het verzamelen en analyseren van statistieken. OK