Huishoudelijke mededeling

door Dagelijkse Dingen

Ik begon deze blog omdat ik graag wil schrijven. Nou kan dat natuurlijk ook op papier (al was het maar om het ‘ gewone’ schrijven met een pen niet te verleren) maar een blog leek me wel wat. Een plekje voor mezelf op het wereld wijde web. Kon er ook eens een plaatje bij. Voorzichtig vertelde ik aan wat mensen dat ik een blog was begonnen. Dat leverde de eerste lezers op en ook een beetje blogstress. Ineens schreef ik niet meer alleen maar voor mezelf… Het maakte het bloggen ook wel weer leuker. Ik blog, bekijk mijn statistieken (inmiddels een ‘ heimelijk genoegen’) en hoop op een reactie. Nu weet ik van mijn Vrouwonline-tijd dat de meerderheid van de mensen een ‘lurker’ is. Dus wel lezen maar niet reageren. Is heel gewoon, ik ben zelf ook meer ‘lurker’ dan ‘reageerder’ (rurker?). Tot een vriendin mailde dat reageren niet lukte en ook mijn mams had vergeefs verwoede pogingen gedaan. Gek! Ik dook in mijn instellingen waar toch echt aangegeven staat dat iedereen (echt iedereen op het wereld wijde web) een reactie mag achterlaten op mijn blog. Werkt dus niet. 

Dit is natuurlijk geen wanhopige roep om reacties maar als je het een keer wilt proberen, als je toch hier bent… De mail is inmiddels onderweg naar de helpdeks van Google en tot die tijd is zwijgen goud?

2 Reacties
0

2 Reacties

Anoniem 12/10/2011 - 16:52

anoniem reageren lukt wel!

Antwoord
Anoniem 30/10/2011 - 20:03

Zelfs op deze blog nog maar 1 reactie?!? Dat kan natuurlijk niet, dus al ben ik laat….toch nog een reactie!

X Wendy

Antwoord

Laat een reactie achter

Dagelijkse Dingen maakt gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het verzamelen en analyseren van statistieken. OK